Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Døre og vinduer

Døre og vinduer - Herning

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle. Hos os handler vinduer og døre til huset om meget mere. Derfor tilbyder vi produkter hvor byggestil, indeklima, vedligeholdelse og energiforbrug går op i en højere enhed. I vores udvalg finder du bl.a. kvalitets døre og vinduer fra bl.a. KPK A/S, som er leverandør af dansk producerede døre og vinduer.

 

Service af højeste kvalitet

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi er i tæt samarbejde med vores leverandører, og derfor er vi hele tiden opdateret med de nyeste tiltag og produkter på markedet, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt. Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen lægger vi stor vægt på at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service om døre og vinduer, hvorfor vi er meget opmærksomme på, at dagslyset er alfa omega for mennesket velbefindende. Med i bagagen har vi flere forskellige kurser omkring mennesker og trivsel i forbindelse med lysets betydning og naturlig ventilation. Vi rådgiver derfor om hvilke døre og vinduer der giver dig og din familie de bedste vilkår.

 

Vælg de rette døre og vinduer

Vi kommer gerne på besøg hos dig og beregner tilbud, hvad end der er tale om udskiftning af ældre døre og vinduer eller montering af nye. Vi tilbyder naturligvis også at fjerne de gamle døre og vinduer, når vi har monteret de nye. Dertil rådgiver vi gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering. Ønsker du yderligere information om vores døre og vinduer, så kontakt os endelig på telefonnummer 97 11 99 93. Vi er behjælpelige i bl.a. Herning, Ikast og Sunds.

 

 

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S forhandler vi kvalitets døre og vinduer fra bl.a. KPK A/S - Leverandør af dansk producerede døre og vinduer, efter mål.

Du er velkommen til at besøge KPK's hjemmeside og hvis du har lyst til at se dit hus med nye dører og vinduer, så finder du, på KPK's hjemmside, et online prøverum med et bredt sortiment samt idéer og inspiration. Når du er klar til at få et konkret tilbud står vi naturligvis klar med råd og vejledning.

 

Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet og naturlig belysning påvirker mennesker positivt.

Vi har deltaget i forskellige kurser omkring mennesker og trivsel - lysets betydning og naturlig ventilation.

Det er viden vi tager med når vi rådgiver jer om jeres valg af døre og vinduer.

 

Valg af døre og vinduer har stor betydning for husets udseende, sikkerhed, indeklima, energiforbrug og vedligehold.

Der er typisk behov for at vælge stil, farver, materialer, hængsler, låse, håndtag og glas...

Vi rådgiver gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering.