Skip to content

højeste kvalitet.
den bedste rådgivning.

Nybyg3 A 800 600

Dansk producerede døre og vinduer

Døre og vinduer - Herning

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle. Hos os handler vinduer og døre til huset om meget mere. Derfor tilbyder vi produkter hvor byggestil, indeklima, vedligeholdelse og energiforbrug går op i en højere enhed. I vores udvalg finder du dansk producerede kvalitets døre og vinduer fra bl.a. KPK A/S.

Service af højeste kvalitet

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi er i tæt samarbejde med vores leverandører, og derfor er vi hele tiden opdateret med de nyeste tiltag og produkter på markedet, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt. Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen lægger vi stor vægt på at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning om døre og vinduer, hvorfor vi er meget opmærksomme på, at dagslyset er alfa og omega for menneskets velbefindende. Med i bagagen har vi flere forskellige kurser omkring mennesker og trivsel i forbindelse med lysets betydning og naturlig ventilation. Vi rådgiver derfor om hvilke døre og vinduer der giver dig og din familie de bedste vilkår.

Vi kan hjælpe dig med dit næste husbyggeri

Vælg de rette døre og vinduer

Vi kommer gerne på besøg hos dig og beregner tilbud, uanset om der er tale om udskiftning af ældre døre og vinduer eller montering af nye. Vi tilbyder naturligvis også at fjerne de gamle døre og vinduer, når vi har monteret de nye. Dertil rådgiver vi gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering.

Ønsker du yderligere information om vores døre og vinduer, så kontakt os endelig på telefonnummer 97 11 99 93. Vi er behjælpelige i bl.a. Herning, Ikast, Sunds, Videbæk og Silkeborg.

Kpk Logo 280x295 95 100
Leverandør af dansk producerede døre og vinduer

KPK A/S

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S forhandler vi kvalitets døre og vinduer fra bl.a. KPK A/S - Leverandør af dansk producerede døre og vinduer efter mål.

Du er velkommen til at besøge KPK's hjemmeside og hvis du har lyst til at se dit hus med nye dører og vinduer, så finder du, på KPK's hjemmside, et online prøverum med et bredt sortiment samt idéer og inspiration. Når du er klar til at få et konkret tilbud står vi naturligvis klar med råd og vejledning.

Dagslys Raadgiver W280 100 100
Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet

Velux

Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet og naturlig belysning påvirker mennesker positivt.

Vi har deltaget i forskellige kurser omkring mennesker og trivsel - lysets betydning og naturlig ventilation.

Det er den viden vi anvender, når vi rådgiver jer om valget af døre og vinduer.

Trae Alu 100 97
Valg af døre og vinduer

Stil, farver og materialer,

Valg af døre og vinduer har stor betydning for husets udseende, sikkerhed, indeklima, energiforbrug og vedligehold.

Der er typisk behov for at vælge stil, farver, materialer, hængsler, låse, håndtag og glas...

Vi rådgiver gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.