højeste kvalitet.
udskiftning og montering af døre og vinduer .

Nybyg

Mest mulig lys ind i din bolig

Nye døre og vinduer til huset

Hvis vinduer og døre i dit hus er blevet trætte eller utætte og trænger til udskiftning, så er der mange muligheder der skal overvejes. De nye døre og vinduer skal jo passe i stilen til huset. Men tiden ændrer sig også, og behøver de nye se ud som de gamle, eller er der andre valgmuligheder. Og passer nye døre og vinduer på målene fra de gamle, eller skal de laves på mål. Jo ældre huset er, jo mindre chance er der for at standardmålene passer. Og så er det mere sikkert at få tømreren til at måle op til de nye døre og vinduer, der skal monteres.

Det samme gælder, hvis du er i gang med at planlægge byggeriet af dit nye hus. Her er valget af vinduer og døre også et meget vigtigt element, både i forhold til byggestil, indeklima og lysindfald.

Vi kører i hele Midtjylland

Vi har udskiftet og monteret vinduer i både Herning, Ikast, Sunds, Silkeborg og Videbæk - vi dækker kort sagt hele Midtjylland.

Vejledning, udskiftning og montering

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen bistår gerne med alt fra råd og vejledning til udskiftning og montering af dine nye døre og vinduer. Vi har deltaget i flere forskellige kurser omkring mennesker og trivsel i forbindelse med lysets betydning og naturlig ventilation. Samtidig er det vigtigt at tage hensyn til byggestil, indeklima, vedligeholdelse og energiforbrug, så alt går op i en højere enhed. Det handler om at give dig og din familie de bedste vilkår i boligen.

Kvalitetsvinduer og -døre

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi er i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, og derfor er vi hele tiden opdateret med de nyeste tiltag og produkter på markedet, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt i valget af dine nye døre og vinduer. Vi hjælper dig igennem hele processen, så du får taget stilling til materialer og udseende.

Skal de nye vinduer og døre være i træ/alu, der letter vedligeholdelsen – eller foretrækker du en mere klassisk løsning i træ, malet i den farve der passer til dit hus?
Hvordan skal vinduerne kunne åbnes.  Hvilke greb skal monteres på dine døre og vinduer, og skal de være moderne eller mere traditionelle i udtrykket. Der er nok at tage stilling til, og vi hjælper gerne med at afdække mulighederne.

 

Vi tilbyder en totalløsning

Montering af vinduer og døre

Vi kommer gerne på besøg hos dig og beregner derefter et tilbud, uanset om der er tale om udskiftning af ældre døre og vinduer eller montering af nye.
Når de nye vinduer er valgt og bestilt, så skal de selvfølgelig monteres. Her aftaler vi udskiftningen eller monteringen, så det er til mindst mulig gene for husstanden. Vi sikrer at montering af døre og vinduer foregår så hurtigt og problemfrit som muligt.
Vi tilbyder naturligvis også at fjerne de gamle døre og vinduer, når vi har monteret de nye

Ønsker du yderligere information om nye døre og vinduer, så kontakt os på tlf. 97 11 99 93. Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S er en tømrer i Herning, der kører gerne efter opgaven. Uanset om du bor i Herning, Ikast, Sunds, Videbæk, Holstebro eller Silkeborg, så er vi kun et telefonopkald væk.

KPK logo
Leverandør af dansk producerede døre og vinduer

KPK A/S

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S forhandler vi kvalitetsdøre og -vinduer fra bl.a. KPK A/S - Leverandør af dansk producerede døre og vinduer efter mål.

Du er velkommen til at besøge KPK's hjemmeside, og hvis du har lyst til at se dit hus med nye døre og vinduer, så finder du her et online prøverum med et bredt sortiment af forskellige typer døre og vinduer samt masser af idéer og inspiration. Når du er klar til at få et konkret tilbud, bistår vi naturligvis med råd og vejledning.

Dagslysrådgiver
Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet

Velux

Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet og naturlig belysning påvirker mennesker positivt.

Vi har deltaget i forskellige kurser omkring mennesker og trivsel - lysets betydning og naturlig ventilation.

Det er den viden vi anvender, når vi rådgiver jer om valget af døre og vinduer.

Træ & aluminium
Valg af døre og vinduer

Stil, farver og materialer,

Valg af døre og vinduer har stor betydning for husets udseende, sikkerhed, indeklima, energiforbrug og vedligehold.

Der er typisk behov for at vælge stil, farver, materialer, hængsler, låse, håndtag og glas...

Vi rådgiver gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.