Miljø. Sikkerhed.
Altid i højsædet.

Håndværker garanti

Håndværkergaranti

Du skal være tryg ved de håndværkere, der laver arbejde for dig. Når du får besøg i hjemmet eller overlader dine personlige ejendele til en fagperson, forventer du, at de laver deres arbejde ordentligt. Det er en tillidssag.

For at du trygt kan vise din håndværker tillid, yder Håndværkergaranti garanti for veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til et nærmere fastsat beløb. Læs mere på Håndværkergarantis hjemmeside.

Som medlem af garantiordningen Håndværkergaranti forpligter vi os til at levere veludført, solidt og håndværksmæssig forsvarligt arbejde, samt produkter, der lever op til fastsatte kvalitetsstandarder.

Håndværkergaranti omfatter flere faggrupper. Ikke blot tømrerarbejde. Vi sammensætter gerne et kompetent team af fagfolk til dit næste projekt. Et team kunne bestå af tømrere, elektrikere, murere eller VVS montører.

TripleA 300

Højeste kreditværdighed

Vi er utrolig stolte af at være blevet tildelt AAA guld blandt 1817 virksomheder i Danmark.

AAA-rating fra Bisnode er et kvalitetsstempel af vores kreditværdighed, som afspejler at Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen er en økonomisk sund virksomhed med økonomisk styrke og stabilitet

– et bevis på at vi er en pålidelig og kreditværdig samarbejdspartner.

Guld Emblem

Miljø og sikkerhed i højsædet

Tømrer med stor expertise og mange års erfaring

Vi sætter en dyd i godt tømrerarbejde og uanset opgaven, så tilgås den professionelt og med stort engagement. Vores medarbejdere er stolte af at være tømrere, og det afspejles i resultaterne.

Vi leverer fagentrepriser såvel som hovedentrepriser, hvilket vil sige, at vi kan udføre tømrerdelen af et større projekt, hvor andre er tovholder (fagentreprise) eller vi kan være ansvarlig tovholder på hele projektet (hovedentreprise).

Vores mission er at levere et rettidigt og veludført stykke tømrerarbejde hver gang, for derigennem at skabe langvarige og bæredygtige relationer til vores kunder.

Vi udfører opgaver for private husejere og erhvervsvirksomheder samt for offentlige virksomheder og institutioner, hvor vi deltager i licitationsrunder. Vi har hjemme i Herning, men kører også gerne til Ikast, Sunds, Videbæk og Silkeborg for at løse tømrer- og snedkeropgaver.