Referencer.
Tømrerarbejde.
Privat & Erhverv.

Referencer

Vi står ofte for hele projektet i forbindelse med nybyg af private boliger, men tager også gerne delelementer af projektet alt efter kundens ønsker og behov. Uanset modellen har vi fokus på i at drømmen om den nye bolig går i opfyldelse.

Vi har stor erfaring med ombygning eller renovering af hus, sommerhus eller lejlighed. Vi afstemmer forventningerne med kunden, således at den færdige løsning og den investering man har lavet i projektet, giver det forventede resultat.

Der er ofte brug for specialløsninger, når der er tale om renoveringsopgaver. Det handler ikke kun om reparationer. Ofte åbner det muligheden for at tilføre et godt facelift, som fortsat passer ind i den eksisterende bygning, men samtidig kan give et mere moderne udtryk.

Indbudte og offentlige licitationer er den typiske indgang til erhvervsprojekter for Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S. Vi afgiver gerne bud på hele pakken eller dele heraf ud fra tegninger og beskrivelse af projektet. Spørg os om flere referencer, end vi har vist her på siden.

Genskabelse af den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon's tag på den tidligere Uno-X tankstation i Herning er en blandt mange renoveringer vi har være med til. I samarbejde med kunden og eventuel special-rådgivning finder vi frem til den bedste løsning i forbindelse med de renoveringsprojekter, vi skal hjælpe med.

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.