Hvem er vi?
stor ekspertise.

Bjarne & Simon

Engagerede og kompetente medarbejdere

Om Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S Herning

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S er en all-round tømrervirksomhed, som består af 30-35 engagerede og kompetente medarbejdere. Firmaet har værksted, kontor og personalerum på Trafikskolevej 1 i Hammerum mellem Herning og Ikast.

Firmaet blev stiftet i 1992 af tømrermester Henrik Kristoffersen.

Firmaet ejes i dag af:

Tømrermester Bjarne Gottenborg
Tømrermester Simon Seerup

som begge to har mange års erfaring indenfor tømrerfaget.

Det er en tillidssag

Håndværkergaranti

Du skal være tryg ved de håndværkere, der laver arbejde for dig. Når du får besøg i hjemmet eller overlader dine personlige ejendele til en fagperson, forventer du, at de laver deres arbejde ordentligt. Det er en tillidssag.

For at du trygt kan vise din håndværker tillid, yder Håndværkergaranti garanti for veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til et nærmere fastsat beløb. Læs mere på Håndværkergarantis hjemmeside.

Som medlem af garantiordningen Håndværkergaranti forpligter vi os til at levere veludført, solidt og håndværksmæssig forsvarligt arbejde, samt produkter, der lever op til fastsatte kvalitetsstandarder.

Håndværkergaranti omfatter flere faggrupper. Ikke blot tømrerarbejder. Vi sammensætter gerne et kompetent team af fagfolk til dit næste projekt. Et team kunne bestå af tømrere, elektrikere, murere eller VVS montører.

Logo KA
For både medarbejder og arbejdsgiver

Medlem af Kristelig Arbejdsgiverforening

Vi tager hånd om vores ansatte og er medlem af Kristelig Arbejdsgiverforening, som skaber bedre forhold for både medarbejder og arbejdsgiver.

Vi ønsker at være en god arbejdsplads både socialt, fysisk og psykisk. Dette sikrer vi bl.a. gennem medlemskab af KA, Kristelig Arbejdsgiverforening og de dermed følgende aftaler.

Kredit aAa
Én ud af 88 virksomheder

AAA diplom 2020 for højeste kreditværdighed

Ratingen udtrykker sandsynligheden for, om en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste, mens C er den dårligste.

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

5 år truppel A
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Lærling
Både nu og i fremtiden

Vi uddanner lærlinge

Medarbejderstaben fordeler på tømrermestre, svende og lærlinge, samt en bygningskonstruktør.

Vi ved, at der både nu og i fremtiden, er et stort behov for uddannet arbejdskraft indenfor tømrerfaget og derfor er det naturligt for os at have lærlinge ansat på ordinære vilkår. Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S beskæftiger vi kontinuerligt 5 – 6 lærlinge.

Vi bakker op om Herning-Ikast Håndværker- og Industriforenings ”Vi uddanner lærlinge” smiley kampagne.

Certificeret som eliteleverandør

Eliteleverandør 2019

To år i træk, senest i 2019, er TØMRERFIRMAET HENRIK KRISTOFFERSEN A/S blevet certificeret som eliteleverandør.

Certificeringen viser at vi har placeret os i den absolutte elite af leverandører til det offentlige. Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til det danske samfund i det arbejde, vi yder.

Udbudsvagten kalder det en præstation, der påkalder sig respekt.

Vi takker vores kunder for den udviste tillid.

Eliteleverandør