Hvem er vi?
stor ekspertise.

Bjarne & Simon

Engagerede og kompetente medarbejdere

Om Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S Herning

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S er en all-round tømrerfirma i Herning, som består af 30-35 engagerede og kompetente medarbejdere. Firmaet har værksted, kontor og personalerum på Trafikskolevej 1 i Hammerum mellem Herning og Ikast.

Firmaet blev stiftet i 1992 af tømrermester Henrik Kristoffersen.

Firmaet ejes i dag af:

Tømrermester Bjarne Gottenborg
Tømrermester Simon Seerup

som begge to har mange års erfaring indenfor tømrerfaget.

Det er en tillidssag

Håndværkergaranti

Du skal være tryg ved de håndværkere, der laver arbejde for dig. Når du får besøg i hjemmet eller overlader dine personlige ejendele til en fagperson, forventer du, at de laver deres arbejde ordentligt. Det er en tillidssag.

For at du trygt kan vise din håndværker tillid, yder Håndværkergaranti garanti for veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til et nærmere fastsat beløb. Læs mere på Håndværkergarantis hjemmeside.

Som medlem af garantiordningen Håndværkergaranti forpligter vi os til at levere veludført, solidt og håndværksmæssig forsvarligt arbejde, samt produkter, der lever op til fastsatte kvalitetsstandarder.

Håndværkergaranti omfatter flere faggrupper. Ikke blot tømrerarbejder. Vi sammensætter gerne et kompetent team af fagfolk til dit næste projekt. Et team kunne bestå af tømrere, elektrikere, murere eller VVS montører.