Ombygning forbedrer.
Pro­fessionel indsats.

Ombygning

Behov for forandring og fornyelse

Ombygning i alle størrelser

Som tiden går, ændrer familiens behov sig – og så kan en ombygning af familiens nuværende bolig være værd at overveje. Det vil ofte være langt billigere at bygge det eksisterende hus om, frem for at lede efter et nyt hus, der passer i både størrelse og beliggenhed.

Måske er der behov for flere eller større værelser, efterhånden som børnene vokser til. Køkkenet trænger måske til en kærlig hånd, og mange ønsker sig i stedet et køkken/alrum. Badeværelset bliver slidt og utidssvarende, efterhånden som huset bliver ældre. Måske er badeværelset også for småt i forhold til moderne forhold, og kunne derfor ideelt flyttes til et helt andet sted i huset.
Det kan også være, I netop købt jeres drømmehus på den rigtige beliggenhed, og har behov for forandring og fornyelse i forhold til husets oprindelige indretning, så det i fremtiden lever op til jeres krav og ønsker.

Vi stor erfaring med ombygning af huse, sommerhuse og lejligheder. Kontakt os, og vi hjælper gerne med at få sat ord på jeres ønsker til ombygning. Med lang erfaring i baglommen, så har vi sikkert også flere gode forslag, I ikke selv har tænkt på som en mulighed. Og vi udregner selvfølgelig et tilbud til jer, så I ved hvad forandringerne kommer til koste.

Vi kan hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset, udskifte køkken, bryggers og badeværelse, tilbygning - og meget mere. Eller måske er der kælder under dit hus, som ikke passer til nuværende standarder, og trænger til større eller mindre ombygning.

Planlægning og koordinering af din ombygning

Ombygning kan være et stort projekt, da husets beboere typisk skal have en dagligdag til at fungere, samtidig med at det er håndværkernes arbejdsplads. Man skal i ombygningsperioden leve med støv, støj, afdækninger og "omkørsler" i de daglige rutiner.

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen tilbyder vi at løse koordineringsopgaven, altså at være ansvarlige for hele projektet. På den måde skal du kun kommunikere med én kontaktperson fra ét firma, resten af planlægningen og udførelsen af arbejdet tager vi os af, og vi sørger for at ombygningen foregår hurtigst muligt og mest smertefrit for dig og familien. Vi kan selv sammensætte det team af håndværkere, som skal bruges for at løse din opgave – eller vi kan koordinere med den murer, elektriker og smed m.fl., du selv har valgt.

Gennem samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer vi en professionel indsats gennem hele processen. Og med kontakt til gode leverandører, så er vi også leveringsdygtige i gode kvalitetsprodukter til ombygningen, uanset om vi taler byggematerialer eller inventar til køkken og bad.

Skal vi hjælpe med din ombygning?

Vi kommer gerne til dig

Henrik Kristoffersen A/S har hjemme i Hammerum og det er derfor naturligt, at de fleste af vores kunder bor i Herning, Ikast, Sunds, Videbæk, Holstebro og Silkeborg - men vi kommer gerne til dig, uanset hvor du bor i landet. Sammen vurderer vi så dit ombygningsprojekt, og regner et tilbud til dig, når omfanget af forandringer på dit hus er aftalt.

Du kan altid fange os på tlf. 97 11 99 93.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.