Vi har overblikket.
nybyg til tiden.

Nybyg

Alle typer opgaver, små som store

Professionelt nybyg til tiden

Står du foran beslutningen om at bygge nyt hus, så er der mange spørgsmål at tage stilling til, og her hjælper vi gerne med overblikket over dit kommende byggeri. Tømrer Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store, i forbindelse med nybyg.

Men nybyg kan selvfølgelig også dække over, at der skal bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener. I alle tilfælde, så har vi erfaringen der sikrer et godt resultat.

Vi har et stort netværk af pris- og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi, at du får det største udvalg af materialer og at du samtidig får den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Og du kender selvfølgelig prisen på dit nybyggeri på forhånd, så du ved hvad du tager stilling til.

Du er velkommen til at kontakte os, hvad enten du har brug for at vi løser tømreropgaven på dit nye hus, eller at vi påtager os ansvaret for hele byggeriet. Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Herning, Ikast og Sunds, men vi kører også gerne til både Videbæk, Holstebro og Silkeborg, hvis der er brug for vores hjælp.

Vi kan hjælpe dig med dit næste nybyggeri

Tømrer- eller totalentreprise

Vi sammensætter et team af håndværkere, både tømrere, murere, malere, vvs-folk og elektrikere, og sørger for at koordinere dit byggeprojekt, så dit nye hus står færdigt til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Og forud har du selvfølgelig fået et byggetilbud fra os, så du også kender prisen på dit byggeprojekt.

Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer bedst videre med dit nybyggeri, hvad enten du foretrækker at vi sørger for en totalentreprise, eller kun tager os af tømrerarbejdet.

Her på siden ses eksempler på nye huse, hvor vi har deltaget i byggearbejdet. Ved flere af byggeopgaverne har vi stået for hele projektet.

Undervejs i byggeprocessen, og til sidst når dit nybyggede hus står nøgleklart, så sætter vi en ære i at holde byggepladsen så opryddelig som muligt. Når byggeriet er færdigt, rydder vi selvfølgelig op og kører affaldet væk, og du skal bare tænke på at flytte ind i dit nybyggede hus.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.