grundigt forarbejde.
ingen over­raskelser.

Solid Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Ingen tømreropgave er for stor eller lille

Bygnings­renovering og reparationer

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen har vi en bred erfaring med bygningsrenovering. Har taget fået en stormskade, skal køkkenet renoveres, skal terrassen udvides eller er der behov for at den store stue deles op i to mindre? Måske har du købt et håndværkertilbud, og opdaget eller erkendt, at du ikke selv kan overskue opgaven med bygningsrenovering.

Så kontakt Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S. Vi er et tømrerfirma i Herning har løst mange lignende opgaver, og dækker lokalt områderne Herning, Sunds og Ikast, samt Videbæk, Holstebro og Silkeborg.

Ingen bygningsrenoverings opgave er er for stor eller lille. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, så er vi klar til at udføre tømrer- og snedkerarbejdet.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde. For os er det vigtigt at boligen, efter renovering eller reparationer, lever op til jeres forventninger.

Isolering af huset

Hvis dit hus er af ældre dato, så tag en snak med os om isolering. Det kan ofte forbedre husets energimærke, og betale sig i forhold til energiforbrug og varmeregning, hvis huset bliver hulmursisoleret, og der bliver lagt ekstra isolering på loftet. Er man i forvejen i gang med at overveje bygningsrenovering af huset eller måske nyt tag, så er det en god anledning til at få isoleringsbehovet afdækket, og få arbejdet udført i samme arbejdsgang.

Isoler dit hus og spar energi. Det kan betale sig!

Du kan være tryg

Vi har håndværker­garanti

Husk at vi er medlem af garantiordningen Håndværkergaranti, som betyder, at du kan være tryg, når du vælger os til dit næste renoveringsprojekt.

Håndværkergarantiordningen omfatter en lang række fagområder. Udover tømrerfirmaer kan du også få tryghed for arbejdet udført af f.eks. VVS firmaer og murer. Med andre ord kan du få garanti for hele dit projekt, og ikke kun tømrerarbejdet. Vi sammensætter gerne et team af dygtige håndværkere og leverandører.

Kontakt os for flere informationer om materialer, træ, priser og vilkår.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.