Skip to content

Et nyt tag.
mange års erfaring.

Nyt Tag Ikast

Giv din bolig et stilmæssigt løft

Drømmer du om nyt tag?

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S i Herning har mange års erfaring med tagarbejde. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftes.

Vi løser alle typer opgaver. Vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer, vi bygger tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne i dit hus. Vi har allerede hjulpet kunder med nyt tag i bl.a. Herning, Ikast & Sunds.

Fra tagarbejde til nyt tag

Vi tager fra start hensyn til jeres forventninger og krav til hele processen. Det at få et nyt tag kræver som bevidst en del tagarbejde og vi går meget op i at det bliver en kort og behagelig oplevelse at have os på besøg.

Igennem ihærdighed og omhu skaber vi resultater

En god investering

Et godt nyt tag er lige så vigtigt for dit hus som et godt fundament. Vi har stor erfaring fra bl.a. Herning, Sunds og Ikast med arbejdet og kan tilbyde dig løsninger, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer. Vores store erfaring betyder, at vi hurtigt finder frem til en løsning, der helt og holdent svarer dine ønsker og behov, og som både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer.

Igennem ihærdighed og omhu skaber vi resultater, som altid lever op til vores kunders ønsker og endda til priser der er til at betale. Med os som samarbejdspartner, opnår du, udover arbejde udført i højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser, ekspert rådgivning der sikrer, at du kender alle dine muligheder og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Vi kan også hjælpe dig med døre og vinduer, til- og ombygning. Ring til os på +45 97 11 99 93.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.