Et nyt tag.
mange års erfaring med tagarbejde.

Nyt tag - Tagarbejde

Nyt tag er en både vigtig og synlig forbedring

Nyt tag - eller reparation?

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Vi mange års erfaring med tagarbejde og tagrenovering / tag reparation i hele midtjylland. Vi samarbejder med en række dygtige håndværksvirksomheder, så vi kan klare hele opgaven, hvis taget er klar til en udskiftning.

Vi løser alle opgaver indenfor tagarbejde

Vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer, vi bygger tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal. Og vi rådgiver selvfølgelig omkring forbedret isolering af dit hus, som måske er værd at overveje, når vi alligevel er i gang med tagarbejdet.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af mulighederne i dit hus. Selv om Henrik Kristoffersen A/S er tømrer i Herning, så har vi har allerede hjulpet kunder med nyt tag i bl.a. Herning, Ikast, Sunds, Videbæk, Holstebro og Silkeborg.

Fra tagarbejde til nyt tag

Vi tager fra start hensyn til jeres forventninger og krav til hele processen. Det at få et nyt tag medfører en del tagarbejde og deraf følgende ulemper, og vi har meget fokus på at det bliver en kort og behagelig oplevelse at have os på besøg.

Reparation af tag

Måske er det ikke hele taget der behøver en udskiftning - men så kan vi også hjælpe med udskiftning, sternbrædder eller spær. Hvis enkelte tagplader er blevet utætte, eller nogle tagsten skal skiftes, så klarer vi også udskiftning af tagplader.

Sikkert tagarbejde med asbest

Ved arbejde med asbest og asbestholdigt materiale kan der opstå støv, som ved indånding kan give anledning til sygdomme.

Alle medarbejdere i Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S har gennemført heldagskurser i sikkert arbejde med asbest, og kan efter gældende regler udføre udendørs opgaver med tagplader, så tagdækningsarbejdet bliver udført sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

Gennem ihærdighed og omhu skaber vi resultater

Nyt tag er en god investering

Et godt nyt tag er lige så vigtigt for dit hus som et godt fundament. Vi har stor erfaring fra områderne omkring Herning, Sunds, Ikast, Videbæk og Silkeborg med arbejdet og kan tilbyde dig løsninger, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer. Et nyt tag kan være være både en kosmetisk forbedring af dit hus - men også en helt nødvendig investering i andre tilfælde. Et utæt tag er man nødt til at gøre noget ved i en fart. Vores store erfaring betyder, at vi hurtigt finder frem til en løsning, der helt og holdent svarer dine ønsker og behov.

Vi skaber resultater, som altid lever op til vores kunders ønsker og endda til priser der er til at betale. Med os som samarbejdspartner opnår du et arbejde udført i højeste kvalitetsniveau, men også den ekspertrådgivning der sikrer, at du kender alle dine muligheder og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Ring til os på +45 97 11 99 93.

Vi tilbyder

Nybyg

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de kølige aftener, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat...

Ombygning

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse...

Tilbygning

En tilbygning kan være en løsning, hvis du har et pladsproblem i din bolig. Nogle vælger at bygge ekstra værelser i stueplan, mens andre vælger at bygge ovenpå, eller at inddrage et uudnyttet loftrum...

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.