Referencer.
Erhvervsbyggeri.

Vi løser alle typer opgaver

Erhvervsbyggeri

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen har vi taget del i mange erhvervsbyggerier, både som hel- og delentreprise. Og vi deltager gerne i licitationer. Erhvervsbyggeri igangsættes oftes med en licitation, enten indbudt eller offentlig. Vi har stået for eller haft del i mange erhvervsbyggerier. Se dem her!

Du er meget velkommen til at kontakte os for referencer, der passer til det erhvervsbyggeri, som du har planer om. Vi ser frem til at høre fra dig og få en snak om dit projekt!

 

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen har vi stor erfaring med erhvervsbyggeri. Vi påtager os erhvervsbyggeriprojekter i Herning, Ikast, Sunds, Videbæk, Silkeborg og nærområderne heromkring. Har du en forespørgsel vedrørende erhvervsbyggeri, Vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os.

Ring på: 97 11 99 93

E-mail: info@henrikkristoffersen.dk

Ved at kontakte os, kan vi lære omkring det projekt du har i tankerne. Herudfra udarbejder vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

Når det gælder erhvervsbyggeri, forstår vi vigtigheden i at have en samarbejdspartner du kan stole på. Hos Tømmerfirmaet Henrik Kristoffersen forventningsafstemmer vi inden erhvervsbyggeri igangsættes. På den måde sikrer vi, at alle involverede i opgaven, går ind til opgaven med en klar ide om, hvordan det endelige resultat skal være.

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Licitation

Licitation

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S deltager ofte i licitationsrunder, hvor vi leverer større projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder...

Nyt tag og tagarbejde

Tagarbejde

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft...

Udskiftning af døre og vinduer

Døre og vinduer

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S tilbyder forskellige typer af døre og vinduer, hvad enten det er til dit helt nye hus, eller der er tale om en udskiftning af de gamle vinduer og døre.