Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Om Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S er en all-round tømrervirksomhed, som består af 20-25 engagerede og kompetente medarbejdere. Firmaet har værksted, kontor og personalerum på Trafikskolevej 1 i Hammerum mellem Herning og Ikast.

Firmaet blev stiftet i 1992 af tømrermester Henrik Kristoffersen.

Firmaet ejes i dag af:

Tømrermester Bjarne Gottenborg
Tømrermester Simon Seerup
Tømrermester Henrik Kristoffersen

som alle tre har mange års erfaring indenfor tømrerfaget.

 

Håndværkergaranti

Du skal være tryg ved de håndværkere, der laver arbejde for dig. Når du får besøg i hjemmet eller overlader dine personlige ejendele til en fagperson, forventer du, at de laver deres arbejde ordentligt. Det er en tillidssag.

For at du trygt kan vise din håndværker tillid, yder Håndværkergaranti garanti for veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til et nærmere fastsat beløb. Læs mere på Håndværkergarantis hjemmeside www.håndværkergaranti.dk.

Som medlem af garantiordningen Håndværkergaranti forpligter vi os til at levere veludført, solidt og håndværksmæssig forsvarligt arbejde, samt produkter, der lever op til fastsatte kvalitetsstandarder.

Håndværkergaranti omfatter flere faggrupper. Ikke blot tømrerarbejder. Vi sammensætter gerne et kompetent team af fagfolk til dit næste projekt. Et team kunne bestå af tømrere, elektrikere, murere eller VVS montører.

 

Medlem af Kristelig Arbejdsgiverforening

Vi tager hånd om vores ansatte og er medlem af Kristelig Arbejdsgiverforening, som skaber bedre forhold for både medarbejder og arbejdsgiver.

Vi ønsker at være en god arbejdsplads både socialt, fysisk og psykisk. Dette sikrer vi bl.a. gennem medlemskab af KA, Kristelig Arbejdsgiverforening og de dermed følgende aftaler.

 

Vi uddanner lærlinge

Medarbejderstaben fordeler på tømrermestre, svende og lærlinge, samt en bygningskonstruktør.

Vi ved, at der både nu og i fremtiden, er et stort behov for uddannet arbejdskraft indenfor tømrerfaget og derfor er det naturligt for os at have lærlinge ansat på ordinære vilkår. Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S beskæftiger vi kontinuerligt 5 – 6 lærlinge.

Vi bakker op om Herning Ikast Håndværker og Industriforeningens ”Vi uddanner lærlinge” smiley kampagne.

 

AAA diplom 2018 for højeste kreditværdighed

Ratingen udtrykker sandsynligheden for, om en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste, mens C er den dårligste.

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Bisnode har tildelt Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S diplomet i 2016, som én ud af 88 virksomheder indenfor branchen tømrer- og bygningssnedkervirksomhed, med samme rating.