Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Ombygning

Ombygning i alle størrelser

Når familien vokser, kan der blive behov for flere og måske større værelser. Køkkenet og badeværelset kan trænge til en kærlig hånd efterhånden som huset bliver ældre, eller der kan blot være behov for forandring og fornyelse.

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S har vi stor erfaring med ombygning og renovering af huse, sommerhuse og lejligheder.

Vi kan hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset, udskifte køkken, bryggers og bad og meget mere.

Ombygning kan være et stort projekt, da man typisk er nødt til at have en dagligdag til af fungere i huset, samtidig med, at der kommer forskellige håndværkere på mange forskellige tidspunkter og der vil være støj, støj, afdækninger og "omkørsler"...

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen tilbyder vi at løse koordineringsopgaven, altså at være ansvarlige for hele projektet, således at du kan koncentrere dig om dine primære opgaver og således at du kun har én kontaktperson, som du skal kommunikere med.

Gennem samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer vi en professionel indsats gennem hele processen.

 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med din ombygning

Vi er beliggende i Hammerum og det er derfor naturligt, at de fleste af vores kunder bor i Herning, Ikast, Sunds og Hammerum, men vi kommer gerne til dig, uanset hvor du bor i landet. Du kan altid fange os på telefon +45 97 11 99 93