Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Professionelt nybyg til tiden

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. 

Vi har et stort netværk af pris- og kvalitetsbevidste leverandører og samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi, at du får det største udvalg af materialer og at du samtidig får den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvad enten du har brug for, at vi løser tømreropgaven på dit nye hus, eller at vi påtager os ansvaret for hele byggeriet. Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Herning, Ikast og Sunds.

 

Vi har overblikket

Vi sammensætter gerne et team af håndværkere, som f.eks. murere, malere og elektrikere, og sørger for at koordinere dit byggeprojekt, så dit nye hus er færdigt til aftalt tid og pris og i aftalt kvalitet.

Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer bedst videre med dit projekt.

Her på siden ses flere eksempler på nye huse, hvor vi har deltaget i byggearbejdet. 

I nogle af byggeopgaverne har vi stået for hele projektet.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere, og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste husbyggeri.

Vi sætter en ære i at holde byggepladsen så opryddelig som muligt under hele byggeriet. Når vi er færdige rydder vi op og kører affaldet væk.