Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering - og reperationer

Er taget stormskadet, skal køkkenet renoveres, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Så kontakt Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S. 

Vi løser alle former for snedker- og tømrerrenoveringsopgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet. 

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde

Isoler dit hus og spar energi. Det kan betale sig.

 

Sikkert arbejde med asbest

Ved arbejde med asbest og asbestholdigt materiale kan der opstå støv, som ved indånding kan give anledning til sygdomme.

Alle medarbejdere i Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S har gennemført heldagskurser i sikker arbejde med asbest og kan efter gældende regler udføre udendørs opgaver med tagplader, sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

 

Vi har garanti

Husk at vi er medlem af garantiordningen Håndværkergaranti, som betyder, at du kan være tryg, når du vælger Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen til dit næste renoveringsprojekt. 

Håndværkergarantiordningen omfatter en lang række fagområder. Udover tømrerfirmaer kan du også få tryghed for arbejdet udført af f.eks. VVS firmaer og murer. Med andre ord kan du få garanti for hele dit projekt, og ikke kun tømrerarbejdet. Vi sammensætter gerne et team af dygtige håndværkere og leverandører.

Kontakt os for flere informationer om materialer, træ, priser og vilkår.