Telefon +45 97 11 99 93 Følg os på Facebook

Døre og vinduer

Døre og vinduer

Når du vælger døre og vinduer til dit hus, hvad enten det er til dit helt nye hus eller udskiftning af gamle, så vælger du samtidig byggestil, indeklima, vedligholdelse og energiforbrug.

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S har vi et tæt samarbejde med vores leverandører, således at vi hele tiden er opdateret med de nyeste tiltag og produkter på markedet, så vi kan råde og vejlede dig bedst muligt.

 

 

Vi kommer gerne på besøg og beregner tilbud på udskiftning og montering af nye vinduer og døre. Vi tilbyder naturligvis også at fjerne de gamle døre og vinduer, når vi har monteret de nye. Vi har tidligere hjulpet kunder i bl.a. Herning, Ikast & Sunds.

 

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S forhandler vi kvalitets døre og vinduer fra bl.a. KPK A/S - Leverandør af dansk producerede døre og vinduer, efter mål.

Du er velkommen til at besøge KPK's hjemmeside og hvis du har lyst til at se dit hus med nye dører og vinduer, så finder du, på KPK's hjemmside, et online prøverum med et bredt sortiment samt idéer og inspiration. Når du er klar til at få et konkret tilbud står vi naturligvis klar med råd og vejledning.

 

Dagslys er vigtigt for et behageligt lys i rummet og naturlig belysning påvirker mennesker positivt.

Vi har deltaget i forskellige kurser omkring mennesker og trivsel - lysets betydning og naturlig ventilation.

 

Valg af døre og vinduer har stor betydning for husets udseende, sikkerhed, indeklima, energiforbrug og vedligehold.

Der er typisk behov for at vælge stil, farver, materialer, hængsler, låse, håndtag og glas...

Vi rådgiver gerne om valg af design, materialer, funktioner og energioptimering.